Design dit eget dørskilt. Stort udvalg i dørskilte.
Startside Virksomheden Betingelser Spørgsmål Kontakt
Eksempel
  >Vis indkøbsvogn og bestil    

Betingelser

Her kan du bestille et dørskilt efter en skabelon eller designe dit eget dørskilt. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller synspunkter på info@skiltonline.dk.
 
Betalingsalternativ
Du kan vælge mellem to måder at betale på:
  • Alt 1. Faktura: Fakturaen følger med forsendelsen. Ved betaling via faktura opkræves en faktureringsafgift, for tiden op til 29 kr. Fakturaen forfalder til betaling 15 dage fra fakturadato. Ved forsinket betaling påløber der en rykkerafgift, for tiden 50 kr. Ved inkasso tillægges yderligere 160 kr, og desuden debiteres en rente, som for tiden er 24% p.a. fra forfaldsdagen.
  • Alt 2. Betaling med kreditkort: Vi accepterer for tiden VISA og Master-/ Eurocard. Når du betaler med kreditkort, behandles betalingen af vores betalingspartner Samport, som garanterer hurtig og sikker betaling. Sådan foregår det: Når du har valgt de dørskilte, du vil købe, vælger du Kreditkort som betalingsform. Du bliver nu viderestillet til Samports sikre betalingsserver. Vælg kreditkorttype (Visa og Mastercard), angiv kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Kontrolcifrene er de tre sidste cifre på bagsiden af kreditkortet i underskriftsfeltet. Det kontrolleres, at kortoplysningerne stemmer, og at der er dækning på kontoen. Pengene bliver trukket direkte på din konto.
Bekræftelse af bestilling Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig snarest en bekræftelse pr. e-mail med information om din bestilling. Det er en fordel, at du gemmer ordrebekræftelsen, så du kan have den parat ved eventuelle henvendelser til os.
 
Fosendelse Der tillægges forsendelsesomkostninger, som for tiden udgør 29 kr. pr. ordre, uanset antallet af varer, eller om den deles op i flere forsendelser.
 
Fakturagebyr Hvis der vælges betaling via faktura, tillægges der et fakturagebyr, som for tiden andrager op til 29 kr. pr. bestilling. Hvis der vælges kortbetaling, opkræves der ikke noget gebyr.
 
Leveringstid Vi har en målsætning om at levere meget hurtigt. Du har det, du har bestilt, inden for 7 dage, men det går sædvanligvis hurtigere. Vi tager dog forbehold for længere leveringstider, hvis vi midlertidigt skulle være udgået for skiltemner. Din bestilling sendes som brev. Du får derfor varen direkte i din brevkasse/gennem din brevsprække. Ved store bestillinger kan brevet være for stort, men så afleverer postbudet i stedet en seddel om, hvor du kan hente din bestilling (dit lokale postkontor).
 
Reklamer over en fejlagtig vare Hvis du opdager, pakken er blevet beskadiget undervejs, skal du omgående kontakte dit postkontor. Hvis der er leveret en anden vare end den, du har bestilt, eller hvis varen er beskadiget eller har andre mangler, skal du straks underrette os. Naturligvis erstatter vi, hvis der er sket en fejl fra vores side. Du skal meddele, hvad der er galt, inden for 7 dage. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav.
 
Der er ingen fortrydelsesret/bytteret (åbent køb) Der er ingen fortrydelsesret eller bytteret for designede varer, da de er udført efter dine specifikke ønsker, jf. Distans- och hemförsäljningslag SFS nr 2005:59, 2 kap, 5§. Disse varer fremstilles først, efter at vi har modtaget din bestilling. Vær derfor altid sikker på, at din bestilling er korrekt med hensyn til størrelse, materiale, farve og skrifttype, og pas på, at der ikke er stavefejl i den tekst, der skal indgraveres. Vi graverer nøjagtigt efter dine anvisninger.
 
Ved fjernaftaler har du ingen fortrydelsesret, hvis arbejdet er påbegyndt med dit samtykke. Du giver automatisk dit samtykke, når du afgiver din bestilling. Aftalen gælder for specialfremstillede varer, som på grund af deres beskaffenhed eller personligt præg ikke kan leveres tilbage.
 
Upassende tekster Vi forbeholder os ret til at sige nej tak til bestillinger med groft upassende tekstønsker. Kontakt os altid, inden du afgiver din bestilling, hvis med mener, at din tekst kan være "tvivlsom". Som kunde er du altid ansvarlig for de konsekvenser, som dit tekstønske kan medføre, fx på grund af upassende indhold, copyright osv.
 
Forbehold med hensyn til præsentation af dørskilt Det resultat, der vises på www.skiltonline.dk er et meget godt grundlag for at vurdere, hvordan dørskiltet kommer til at set ud, når det er færdigt. Det, der eventuelt kan være anderledes, er farveoplevelsen. Dørskiltet er uploadet med korrekte farver, men hvordan skiltet vises, afhænger af farveindstillingerne på din computer. Forskellene er dog meget små.
 
Moms Prisen på varerne er altid inklusive svensk moms.
 
Andet Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Se kontakoplysningerne under fanen Kontakt. Vi har som målsætning, at alle varer på vores hjemmeside skal være på lager. Vi har et stort lager, fordi vi ser det som god service at kunne levere hurtigt til vores kunder.
 
Skiltonline.dk retter sig efter Konsumentverkets anbefalinger, se konsumentverket.se.

Lav dit eget dørskiltLav eget dørskilt efter skabelonOpret skabelon til dørskilte til din ejendom eller andelsboligforening